Voksbehandling

Voksbehandling er en metode til længerevarende hårfjerning, som trækker hårene op med roden. Det tager de nye hår 3 - 8 uger at gro ud, og i denne periode kan du glemme alt om skrabere, barberskum og hårfjerningscreme.

En voksbehandling udføres ved at påføre et tyndt lag varm voks på huden med en speciel vokspistol eller spartel. Herefter presses en speciel papir-strip mod huden, som rives af med en hurtig bevægelse mod hårets gro-retning. Dette fjerner voksen sammen med hårene og døde hudceller, og efterlader huden blød og glat. Eller der bruges hårdvoks, der lægges på huden i et tykkere lag, hvorefter voksen køler af og trækkes af huden uden brug af strip.

Hårvæksten vil herefter blive finere, uden stikkende og grove hårender, som der kan opleves ved barbering. Efter gentagne voksbehandlinger kan hårmængden reduceres.

Hvis man skal prøve voksbehandling for første gang, må man være opmærksom på, at der kan være et vist ubehag forbundet med at få revet voks-strippen af. Dette aftager sædvanligvis efter de første par gange hvor hårene er mere grove. Hårene skal være min. 0,5 cm og maks 1,0 cm lange ved voksbehandling.

Skulle der opstå indgroede hår, fjernes de nemt med en pincet.

Har du diabetes, kredsløbs-lidelser, hudsygdomme, eller er du i medicinsk behandling, beder vi dig oplyse dette på forhånd. I nogle tilfælde vil voksbehandling frarådes.