old_jeg tilbyder

Fodpleje
En almindelig fodbehandling består af fodbad eller anden afrensning af fødderne,

klipning, oprensning og slibning af negle samt afhjælpning af problemer som:

  • Hård hud
  • Ligtorne
  • Fortykkede negle
  • Neglesvamp
  • Nedgroede negle
  • Tør og revnet hud

Fodbehandlingen afsluttes med negleolie og let fodmassage med skumcreme
eller anden creme efter hudtype.

En fodbehandling tager mellem 30-55 min.

Regelmæssig fodpleje med et interval på 6-8 uger anbefales.

Franske gelénegle
Laves kun i forbindelse med en hel fodbehandling eller en delbehandling (klipning og oprensning af negle), idet neglene skal være helt renset op for at geléen skal kunne binde.

Neglene klippes, renses op, slibes let og rettes til. Herefter pålægges primer, sculpting gelé, den hvide gelé kant og til sidst en gloss. Mellem hver pålægning hærdes geléen i en UV-lampe, der gør geléen hård og glat og mere holdbar end neglelak.

Holdbarheden er 4-8 uger afhængig hvor godt du passer på dem. Det er vigtigt at pleje geléneglene med negleolie dagligt, for et flot og holdbart resultat.

Din egen negl ødelægges ikke af gelé.

Manicure
Jeg tilbyder manicure, almindelig og luksus.

Almindelig:
Du får håndbad med efterfølgende peeling. Serum samt fugtgivende håndmaske efter hudtype. Neglene bliver filet i den ønskede facon, neglebånd tilrettes, fjernelse af evt. hård hud. Neglen buffes og poleres. Behandlingen afsluttes med håndmassage med fugtgivende creme efter hudtype. Dine hænder efterlades bløde og lækre og neglene velplejede.

Luksus:
Tilsvarende behandling som nævnt ovenfor, afsluttes med klar lak eller neglekur. Dine hænder efterlades bløde og lækre og neglene velplejede.

Gelénegle hænder
Jeg er certificeret Alessandro negletekniker og tilbyder gelénegle på hænderne på naturnegl eller med tipper. Jeg laver både franske og farvede gelénegle

Lac Sensation
Lac Sensation er en UV lak fra Alessandro. Lac Sensation påføres som neglelak men er stærk som gelé. Holdbarheden på Lac Sensation er 2-3 uger. Lakken er UV hærdende, skaller ikke og er meget glansfuld. Lac Sensation styrker naturneglen og kan lægges på både naturlige og kunstige negle. Lakken findes i mange flotte farver.

Voksbehandling
Voksbehandling er en metode til længerevarende hårfjerning, som trækker hårene op med roden. Det tager de nye hår 3 - 8 uger at gro ud, og i denne periode kan du glemme alt om skrabere, barberskum og hårfjerningscreme.

Stort set alle områder på kroppen kan vokses: øjenbryn, ansigt, arme, armhuler, ryg, bryst, mave, ben og fødder, og ikke mindst den helt store trend - Brasiliansk voks, som er voksbehandling af kønsdelene.

En voksbehandling udføres ved at påføre et tyndt lag varm voks på huden med en speciel vokspistol eller spartel. Herefter presses en speciel papir-strip mod huden, som rives af med en hurtig bevægelse mod hårets gro-retning. Dette fjerner voksen sammen med hårene og døde hudceller, og efterlader huden blød og glat.

Hårvæksten vil herefter blive finere, uden stikkende og grove hår-ender, som der kan opleves ved barbering. Efter gentagne voksbehandlinger kan hår-mængden reduceres.

Hvis man skal prøve voksbehandling for første gang, må man være opmærksom på, at der kan være et vist ubehag forbundet med at få revet voks-strippen af. Dette aftager sædvanligvis efter de første par gange hvor hårene er mere grove. Hårene skal være min. 0,5 cm og maks 1,0 cm lange ved voksbehandling.

Skulle der opstå indgroede hår, fjernes de nemt med en pincet.

Har du diabetes, kredsløbs-lidelser, hudsygdomme, eller er du i medicinsk behandling, beder vi dig oplyse dette på forhånd. I nogle tilfælde vil  voksbehandling frarådes.

Single eyelash extensions
Jeg er certificeret BLINK Lash Stylist, uddannet hos Lash Bar Academy.

Få den længde og fylde som du ønsker, alt efter hvad dine egne vipper kan bære. Der bruges Faux Mink, som er syntetiske vipper i høj kvalitet.

Lash lift
Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 6 - 8 uger.

Farvning af vipper og bryn
Den klassiske farvning af vipper og bryn, med specialblandede farver efter dine ønsker fra RefectoCil. Farvning af vipper er altid en god kombination forud for behandlinger som Lash Lift eller Eyelash Extensions.